DU BEHÖVS

 

För att Lava ska vara möjligt att genomföra behövs du!

Lava drivs helt ideellt av studenter på Samhällsbyggnadssektionen. Varje år engagerar sig nästan 200 studenter i projektet som tillsammans ser till att Lavamässan blir så bra som möjligt. Mässan är öppen klockan 10-16 och avslutas med en stor gasque där värdar, gruppansvariga och företagsrepresentanter samlas för att avsluta mässdagen.

För att detta ska vara möjligt behöver vi studenter som hjälper till med logistiken, stöttar företagen i förberedelser så som montage av montrar. Vi behöver studenter som brinner för service, ser till att företag och engagerade studenter har tillgång till kaffe och fika under dagen samt ser till att flödet flyter på smidigt. När mässan sedan är slut ska Nymble under ett par timmar riggas om från montrar och göras redo för kvällen. Denna omvandling skulle inte vara möjlig utan engagerade värdar och gruppansvariga.

Oavsett vilken post du söker kommer du att både utmana och utveckla dig själv. Lava är en fantastisk möjlighet att engagera sig i sektionen och ha roligt tillsammans med studenter från olika årskurser och inriktningar samtidigt som du får möjligheten att nätverka inom branschen. Sök Lava 2019!

Har du några frågor eller funderingar om vad det innebär att engagera sig i Lava eller undrar mer om vad de olika posterna innebär, tveka inte att kontakta Lisa Olsson, personalansvarig. Du hittar hennes kontaktuppgifter under “Kontakt”.

GRUPPANSVARIG

Tryck här för att läsa mer

Anmälan för gruppansvariga stängde 2018-10-08

VÄRD

Tryck här för att läsa mer

Anmälan för värdar stängde 2018-11-20

UTSTÄLLANDE