DU BEHÖVS

För att Lava ska vara möjligt att genomföra behövs du!

Lava drivs helt ideellt av studenter på Samhällsbyggnadssektionen. Över 150 studenter är engagerade i Lava och hjälps tillsammans åt för att få Lava att fungera och flyta på före och under dagen. Mässan är öppen klockan 10-16 och avslutas med en stor gasque i Nymble där värdar, gruppansvariga och företagsrepresentanter samlas för att avsluta mässdagen.

För att allt detta ska vara möjligt behövs folk som dirigerar trafiken och tar emot företagsleveranser, stöttar företagen i förberedelser och bygger upp deras montrar och ser till att företag och värdar har tillgång till kaffe och fika under dagen. När mässan sedan är slut ska Nymble under ett par timmar riggas om från montrar och göras redo för kvällen. Denna omvandling skulle inte vara möjlig utan engagerade värdar och gruppansvariga.

Beroende på vilken post du söker kommer du att få olika uppgifter och stöta på nya utvecklande utmaningar. Lava är en fantastisk möjlighet att engagera sig i sektionen och ha roligt tillsammans med studenter från olika årskurser och inriktningar samtidigt som du får möjligheter till nya företagskontakter. Sök Lava 2018!

Har du några frågor eller funderingar om vad det innebär att engagera sig i Lava eller undrar mer om vad de olika posterna innebär, tveka inte att kontakta Josefin Falk, personalansvarig. Du hittar hennes kontaktuppgifter under “Kontakt”.

GRUPPANSVARIG

Tryck här för att läsa mer

Anmälan för gruppansvariga stängde 2017-10-09

VÄRD

Tryck här för att läsa mer

Anmälan för värdar stängde 2017-11-20

FÖRETAG