LAVA


Lava är Samhälls­byggnads­sektionens arbetsmarknadsdag och äger rum den andra torsdagen i februari varje år. Då samlas omkring 100 företag och organisationer vilket gör Lava till Sveriges i särklass största arbetsmarknadsdag för en enskild sektion.

Lava ger studenter möjlighet att komma i kontakt med företag inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen och samlar entreprenörer, fastighetsbolag, konsultföretag samt representanter från statliga och kommunala bolag. Både internationellt ledande och mindre lokala företag bjuds in. Mässans fokus är att skapa ett forum för kontakt mellan framtida arbetsgivare och studenter.

Lava besöks främst av studenter från Samhälls­byggnads­sektionen som består av civilingenjörs­programmet Samhälls­byggnad och de två kandidat­pro­grammen Fastighet och finans samt Fastighets­utveckling med fastighets­förmedling. Mässan är dock öppen för alla intresserade, och förutom studenter från Samhälls­byggnads­sektionen syns bland annat studerande vid Arkitektur­programmet, civilingenjörs­programmet Energi och miljö samt högskole­ingenjörs­programmet Byggteknik och design.

AKTUELLT

Ansökan för utställare och gruppansvariga stängda
Vera Belaieff, 9/10/2018

Nu är både ansökan för utställare och gruppansvariga stängda. Vi har fått in många intressanta ansökningar och är spända på att projektet utökas tillsammans med fler studenter och företag! Urvalsprocessen är igång, och besked om medverkan i Lava 2019 kommuniceras ut under oktober månad.  

Ansökan till gruppansvarig är öppen
Vera Belaieff, 29/9/2018

Är du student och vill vara med och skapa Lava 2019 tillsammans med oss? Nu söker vi dig som vill engagera dig som gruppansvarig! Ansökan är öppen till och med 8 oktober och ni hittar ansökningsformuläret under fliken ”Engagera dig”. Vi ser fram emot er ansökan!

Utställaransökan är öppen!
Astrid Lundman, 3/9/2018

Från och med idag den 3:e september är utställaransökan öppen. Det går bra att ansöka fram tills den 7:e oktober. Vi rekommenderar er att ansöka så snart som möjligt då söktrycket tidigare år varit högt och Lava har ett begränsat antal platser. Vi ser fram emot er ansökan!