LAVA


Lava är Samhälls­byggnads­sektionens arbetsmarknadsdag och äger rum den andra torsdagen i februari varje år. Då samlas omkring 100 företag och organisationer vilket gör Lava till Sveriges i särklass största arbetsmarknadsdag för en enskild sektion.

Lava ger studenter möjlighet att komma i kontakt med företag inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen och samlar entreprenörer, fastighetsbolag, konsultföretag samt representanter från statliga och kommunala bolag. Både internationellt ledande och mindre lokala företag bjuds in. Mässans fokus är att skapa ett forum för kontakt mellan framtida arbetsgivare och studenter.

Lava besöks främst av studenter från Samhälls­byggnads­sektionen som består av civilingenjörs­programmet Samhälls­byggnad och de två kandidat­pro­grammen Fastighet och finans samt Fastighets­utveckling med fastighets­förmedling. Mässan är dock öppen för alla intresserade, och förutom studenter från Samhälls­byggnads­sektionen syns bland annat studerande vid Arkitektur­programmet, civilingenjörs­programmet Energi och miljö samt högskole­ingenjörs­programmet Byggteknik och design.

AKTUELLT

Huvudsamarbetspartners 2019
Vera Belaieff, 28/11/2018

Lava 2019 kan nu stolt presentera årets huvudsamarbetspartners: Stockholms stad och Sweco!

Värdansökan är öppen!
Vera Belaieff, 12/11/2018

Vill du vara med som värd under Lava 2019? Såklart du vill! Värdansökan är öppen från idag den 12 november till och med måndagen den 20 november. Vi ser fram emot er ansökan!

Ansökan för utställare och gruppansvariga stängda
Vera Belaieff, 9/10/2018

Nu är både ansökan för utställare och gruppansvariga stängda. Vi har fått in många intressanta ansökningar och är spända på att projektet utökas tillsammans med fler studenter och företag! Urvalsprocessen är igång, och besked om medverkan i Lava 2019 kommuniceras ut under oktober månad.  

HUVUDSAMARBETSPARTNERS