LAVA

Lava är Samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag och äger rum den andra torsdagen i februari varje år. Då samlas omkring 100 företag och organisationer vilket gör Lava till Sveriges i särklass största arbetsmarknadsdag för en enskild sektion.

Lava ger studenter möjlighet att komma i kontakt med företag inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen och samlar entreprenörer, fastighetsbolag, konsultföretag samt representanter från statliga och kommunala bolag. Både internationellt ledande och mindre lokala företag bjuds in. Mässans fokus är att skapa ett forum för kontakt mellan framtida arbetsgivare och studenter.

Lava besöks främst av studenter från Samhällsbyggnadssektionen som består av civilingenjörsprogrammet Samhällsbyggnad och de två kandidatprogrammen Fastighet och finans samt Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Mässan är dock öppen för alla och förutom studenter från Samhällsbyggnadssektionen syns studenter från bland annat Arkitekturprogrammet och högskoleingenjörsprogrammet Byggteknik och design.

NYHETER

Sök värd
Julia Olsson, 7/11/2016

Värdansökan är nu öppen så om du vill vara med och forma sektionens största projekt gå in och sök redan idag. Gå in under fliken ‘Engagera dig’ för att läsa mer om de olika rollerna och för att göra din ansökan. Ansökan är öppen till och med den 14e november.

Huvudsamarbetspartners 2017
Emelie Warodell, 24/10/2016

Lava 2017 presenterar stolt årets huvudsamarbetspartners: Newsec, Structor och Veidekke!

Lava 2017 är fulltecknat
Mathilda Ingelgård, 14/10/2016

Ansökan för utställare stängde förra veckan och nu är mässan fulltecknad. Det är jätteroligt att så många företag har visat intresse och vill ställa ut på Lava. Har ni missat att anmäla er är ni välkomna att skicka ett mail till företagsansvarig så kontaktar vi er om en möjlighet öppnas upp för att ställa ut.

HUVUDSAMARBETSPARTNERS