LAVA

Lava är Samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag och äger rum den andra torsdagen i februari varje år. Då samlas omkring 100 företag och organisationer vilket gör Lava till Sveriges i särklass största arbetsmarknadsdag för en enskild sektion.

Lava ger studenter möjlighet att komma i kontakt med företag inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen och samlar entreprenörer, fastighetsbolag, konsultföretag samt representanter från statliga och kommunala bolag. Både internationellt ledande och mindre lokala företag bjuds in. Mässans fokus är att skapa ett forum för kontakt mellan framtida arbetsgivare och studenter.

Lava besöks främst av studenter från Samhällsbyggnadssektionen som består av civilingenjörsprogrammet Samhällsbyggnad och de två kandidatprogrammen Fastighet och finans samt Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Mässan är dock öppen för alla och förutom studenter från Samhällsbyggnadssektionen syns studenter från bland annat Arkitekturprogrammet och högskoleingenjörsprogrammet Byggteknik och design.

NYHETER

Schema för kontaktsamtal
Julia Olsson, 7/2/2017

Har du ansökt om kontaktsamtal? Nu har vi skickat ut tider och information till alla som har ansökt om kontaktsamtal. Har du sökt men inte hört något så kolla din skräppost till att börja med, skulle du inte hitta någon information där kontakta Julia Olsson via personal@lavakth.se. Kontaktsamtalen kommer att hållas i Panorama som ligger på plan 1 i Nymble. Skyltar och kartor kommer även att sitta uppe runt om i huset som visar vart det ligger. Vi ses på mässan nu på torsdag!

Ansökan för kontaktsamtal har öppnat
Emelie Warodell, 17/1/2017

Idag har ansökan för kontaktsamtal öppnat. Kontaktsamtal erbjuder dig som student en unik möjlighet att träffa och skapa kontakt med några potentiella framtida arbetsgivare. I år finns det möjlighet att träffa Cushman & Wakefield, Konkret, Lantmäteriet, NCC, Newsec, Norconsult, Peab, Skanska, Structor, Svevia, Unibail-Rodamco, Vaxholms Stad, Veidekke och ÅF. För ansökan gå in på Kontaktsamtal i menyfältet. Ansökan stänger den 31:a januari.

Lava 2017 Växer
Julia Olsson, 13/12/2016

Förra veckan valdes alla våra 155 värdar in i projektet och nu är vi äntligen fulltaliga! Detta innebär att vi nu är hela 178 stycken studenter från Samhällsbyggnadssektionen som tillsammans ska se till att Lava 2017 blir så bra som det bara går. Stort tack till alla er studenter som visat ett så stort engagemang och som vill vara med och bidra till projektet, utan er skulle det inte vara möjligt!

HUVUDSAMARBETSPARTNERS

SPONSORER