LAVA

Lava är Samhälls­byggnads­sektionens arbetsmarknadsdag och äger rum den andra torsdagen i februari varje år. Då samlas omkring 100 företag och organisationer vilket gör Lava till Sveriges i särklass största arbetsmarknadsdag för en enskild sektion.

Lava ger studenter möjlighet att komma i kontakt med företag inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen och samlar entreprenörer, fastighetsbolag, konsultföretag samt representanter från statliga och kommunala bolag. Både internationellt ledande och mindre lokala företag bjuds in. Mässans fokus är att skapa ett forum för kontakt mellan framtida arbetsgivare och studenter.

Lava besöks främst av studenter från Samhälls­byggnads­sektionen som består av civilingenjörs­programmet Samhälls­byggnad och de två kandidat­pro­grammen Fastighet och finans samt Fastighets­utveckling med fastighets­förmedling. Mässan är dock öppen för alla intresserade, och förutom studenter från Samhälls­byggnads­sektionen syns bland annat studerande vid Arkitektur­programmet, civilingenjörs­programmet Energi och miljö samt högskole­ingenjörs­programmet Byggteknik och design.

AKTUELLT

Sök värd!
Karolina Mikkonen, 6/11/2017

Vill du vara med och forma sektionens största projekt? Från och med 6-20 November är värdansökan öppen. Klicka in under fliken ”Engagera dig” för att läsa mer om de olika rollerna och gör din ansökan redan idag!

Anmälan har öppnat!
Kristofer Svensson, 4/9/2017

Idag har vi det stora nöjet att meddela att utställaranmälan till Lava 2018 har öppnat. Ni finner länk till anmälningsformuläret på sidan ”Bli Utställare”. Anmälan är öppen till den 6:e oktober.

Uppdaterad hemsida
Karolina Mikkonen, 22/8/2017

Hej och hjärtligt välkomna till www.lavakth.se! Inför Lava 2018 har vi uppdaterat designen.  Vi vill rikta ett tack till Hugo Persson för hjälpen med uppdateringen av hemsidan. Hoppas att er vistelse här blir trevlig –  Varsågoda, ta er en kik!