Lava är Samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag och äger rum den andra torsdagen i februari varje år. Då samlas omkring 100 företag och organisationer vilket gör Lava till Sveriges i särklass största arbetsmarknadsdag för en enskild sektion.

Lava ger studenter möjlighet att komma i kontakt med företag inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen och samlar entreprenörer, fastighetsbolag, konsultföretag samt representanter från statliga och kommunala bolag. Både internationellt ledande och mindre lokala företag bjuds in. Mässans fokus är att skapa ett forum för kontakt mellan framtida arbetsgivare och studenter.

Lava besöks främst av studenter från Samhällsbyggnadssektionen som består av civilingenjörsprogrammet Samhällsbyggnad och de två kandidatprogrammen Fastighet och finans samt Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Mässan är dock öppen för alla och förutom studenter från Samhällsbyggnadssektionen syns studenter från bland annat Arkitekturprogrammet och högskoleingenjörsprogrammet Byggteknik och design.

Lava är inte slut än!

Johanna Sederström, 15/2/2016

Missa inte CBRE:s workshop den 23 februari. Då får du möjligheten att besöka CBRE:s kontor där det kommer hållas en caselösning under lättsammare former och du får testa på hur det är att vara konsult!

Anmälan sker till info@lavakth.se

Tack för igår!

Erik Ellenfors, 12/2/2016

Projektgruppen vill tacka alla utställare och alla som engagerat sig i Lava 2016! Vi är nöjda med mässan och hoppas att alla som deltagit känner detsamma! För de studenter som tar sig till skolan idag kommer det i oaSen finnas diverse artiklar som blivit kvar efter mässan. Är det något du tycker att vi i projektgruppen har missat så får du gärna höra av dig till oss på info@lavakth.se. Sist men inte minst – Sök projektgruppen för Lava 2017!

Puss och kram från Lava 2016!

Lava 2016!

Erik Ellenfors, 11/2/2016

Idag är det äntligen dags för Lava 2016! Vi i projektgruppen har planerat denna mässa sedan i maj och hoppas nu att den fortskrider såsom planerat! Ta chansen att träffa de 116 utställare som finns representerade på mässan – det finns något för alla att uthämta på mässan oavsett vilken inriktning du läser! Kom till Nymble mellan klockan 10-16!

Vi ses!

Nyhetsarkiv

Huvudsamarbetspartners

Sponsorer

Vårt Instagramflöde