LAVA

Lava är Samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag och äger rum den andra torsdagen i februari varje år. Då samlas omkring 100 företag och organisationer vilket gör Lava till Sveriges i särklass största arbetsmarknadsdag för en enskild sektion.

Lava ger studenter möjlighet att komma i kontakt med företag inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen och samlar entreprenörer, fastighetsbolag, konsultföretag samt representanter från statliga och kommunala bolag. Både internationellt ledande och mindre lokala företag bjuds in. Mässans fokus är att skapa ett forum för kontakt mellan framtida arbetsgivare och studenter.

Lava besöks främst av studenter från Samhällsbyggnadssektionen som består av civilingenjörsprogrammet Samhällsbyggnad och de två kandidatprogrammen Fastighet och finans samt Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. Mässan är dock öppen för alla och förutom studenter från Samhällsbyggnadssektionen syns studenter från bland annat Arkitekturprogrammet och högskoleingenjörsprogrammet Byggteknik och design.

NYHETER

Sök gruppansvarig
Julia Olsson, 26/9/2016

Nu är ansökan öppen för gruppansvarig i Lava 2017. Känner du för att engagera dig lite extra och gillar att träffa nytt folk är gruppansvarig i Lava perfekt för dig! Gå in under fliken ‘Engagera dig’ för att läsa mer om de olika rollerna och för att göra din ansökan. Ansökan är öppen till och med den 3e oktober.

Utställaransökan för 2017 års mässa har öppnat
Emelie Warodell, 12/9/2016

Nu har utställaransökan för Lava-mässan 2017 varit öppen i en vecka. Om Ert företag eller organisation inte redan ansökt om en plats på Lava 2017, passa på att göra det redan idag. Ansökan är öppen till och med den 7 oktober. Gå in på fliken ”Bli utställare” i menyn för att komma till ansökan. Skulle Ni vara intresserade av att vara Huvudsamarbetspartner för Lava 2017 ansöker Ni genom ett mail till företagsansvarig Mathilda Ingelgård senast den 23 september.

Ny design på hemsidan
Emelie Warodell, 8/8/2016

Äntligen – välkommen till www.lavakth.se och det nya utseendet! Tack till Karolina Mikkonen som har tagit alla foton här på hemsidan. Och tack Hugo Persson för det nya utseendet på hemsidan. Hoppas att ni finner hemsidan professionell, lättnavigerad och överskådlig. Varsågoda, ta en rundtur!