Engagera dig

Engagera dig

Lava är det perfekta tillfället att engagera sig i sektionen, oavsett tidigare erfarenheter och vilken årskurs du går i. Både som värd och gruppansvarig får du chansen att skapa nya vänskaper på sektionen samtidigt som du får vara en del av sektionens största projekt.

 

Som tack till alla engagerade får ni en exklusiv biljett till både releasefesten och den storslagna Lava-gasquen.

lava-massan-utstallning-2.jpg
Trade Show Conference

Gruppansvarig

Som gruppansvarig är du ansvarig för en grupp värdar inom ett av projektens områden och du är även länken mellan värdar och projektgrupp. Genom att engagera dig som gruppansvarig får du en större utmaning, mer ansvar och jobbar tätare med projektgruppen. Det är en möjlighet för dig att få djupare insikt i projektet, ansvar över specifika delar inom Lava och möjligheten att jobba närmre företagen på olika event. Du som söker till gruppansvarig är driven och organiserad som person samt visar vilja och engagemang. 

Ansökningsprocessen kommer ske på så sätt att du först svarar på ett frågeformulär och skickar in ditt CV. Alla som söker kommer sedan bli kallade till intervju.

 

Tidsupplägg som GA:  Under höstterminen är arbetet som GA inte så tidskrävande. Efter årsskiftet drar arbetet igång och man kan som GA förvänta sig att spendera mer tid på engagemanget kring Lava. De sista två veckorna innan Lava-mässan är den mest tidskrävandeperioden som GA.  

Till ansökan

Öka er medverkan? 

Gruppansvarig Företag

Som gruppansvarig inom företag är du ytterst ansvarig för ett rum eller område på mässan, samt områdets värdar.  Ansvaret innebär att rodda innan mässdagen samt rodda av efter mässan. Din uppgift är även att se till att dina värdar sköter kontakten med sina respektive företag och att detta görs i rätt tid. Om du gillar företagskontakt och service är denna roll något för dig!

Gruppansvarig Kontakt

Denna roll innefattar allt från incheckning av företag till att assistera under kontaktsamtal. Som gruppansvarig för kontakt får du bemöta och hjälpa många människor. Denna roll jobbar nära projektgruppen och är en stor del av Lavas ansikte utåt. Rollen passar dig som är stresstålig, social och motiveras av nya utmaningar!

Gruppansvarig Event

Som gruppansvarig för event är du eventansvansvariges högra hand. Ni arbetar tätt med planering och förberedelser inför Lavagasquen. Du och dina värdar hjälper till med allt ifrån bordsplaceringar till dekorationer för att se till att årets Lavagasque blir en upplevelse att minnas. Du som söker är kreativ, initiativtagande och strukturerad.

Gruppansvarig Lounge

Gruppansvariga för lounge ser tillsammans till att loungen i Nymblesamt måltider flyter på som det ska under dagen och har även ansvar för företagens mötesrum. Du har även visst ansvar för liknande uppgifter under event innan Lavamässan. Det är många i behov av mat och kaffe, så du som söker är ordningsam, stresstålig och serviceinriktad.

Gruppansvarig Logistik

Som gruppansvarig för logistik krävs det att du är strukturerad under intensiva perioder. Nymble ska ställas om från studieplats till mässlokal och sedan förberedas inför kvällens gasque, vilket du som gruppansvarig för logistik kommer att ha en nyckelroll i. Saker och ting ska förflytta sig till rätt plats vid rätt tid och du har även ansvar för elberäkningen för Nymble. Om du skiner under stress och tycker det är kul med snabb problemlösning så är detta rollen för dig!

Gruppansvarig Media

Gruppansvariga för media ser till att mässan dokumenteras på bästa sätt och jobbar nära marknadsföringsansvarig. Ni ansvarar för att allt från sponsorprodukter till mingelbilder fotas både innan och under mässdagen. Uppgifter som att filma och klippa film kan tillkomma. Det är ditt ansvar att allting dokumenteras väl. Du ska gilla foto och film, vara kreativ, samt beredd på att komma med nya idéer och initiativ! 

huvudtalare

Värd 

Som värd är du en viktig pusselbit för att Lava ska vara genomförbart. Du som söker värd hjälper till med all förberedelse inför mässan och är en kommunikativ problemlösare samt känner stort engagemang för projektet. Genom att engagera dig som värd får du möjlighet att lära känna nya studenter på sektionen och knyta kontakter inom samhällsbyggnadsbranschen.

 

Observera att det inte hålls några intervjuer för värdar. Detta innebär att urval endast sker utifrån ansökan, vi rekommenderar dig därför att lägga ner tid på ansökan. Efter ansökan kommer du få ett mejl till angiven mejladress som bekräftar att vi fått din ansökan. Skulle du mot förmodan inte få något mejl, vänligen kolla din skräppost.

 

Ta sedan kontakt med personalansvarig Tova Nyander Söderhielm på personal@lavakth.se

Till ansök

Öka er medverkan? 

Företagsvärd

Företag är den värdroll som förväntas ändras mest i samband med årets mässa. Innan och under mässan kan det behövas kommunikativ hjälp från dig som är företagsvärd, i form av att agera kontakt mellan ett eller flera företag och Lava. Utöver företagskontakten, så förväntas även företagsvärdar finnas tillgängliga för instruerande hjälp under mässdagen. Du som är flexibel och kommunikativ passar perfekt som företagsvärd.

Kontaktvärd

Detta är Lavas bredaste roll. Den kommer att innefatta allt från incheckning av besökare, till ansvar för paneldebatter och assistering under kontaktsamtal. Som kontaktvärd får du bemöta och hjälpa många människor samt hålla koll så att rådande restriktioner hålls. Denna roll passar dig som är stresstålig, social och driven.  

Eventvärd

Som eventvärd kommer du jobba nära resten av eventgruppen och dess gruppansvariga. Tillsammans kommer ni jobba med förberedelser inför den stora Lavagasquen och rollen innefattar allt från bordsplacering och bonghantering till dekorationer. Är du kreativ med ett öga för detaljer och gillar att arbeta i grupp? Då är event något för dig!  

Loungevärd

Som loungevärd är du med och ser till så att allt flyter på smidigt i loungen. Det kan vara allt från kaffe- och lunchservering till att fixa och dona i lokalen. I loungen har du en viktig roll att bidra till en trevlig stämning där många kan vistas gemensamt under rådande restriktioner. Är du serviceminded och hjälpsam så kommer du att trivas i loungen!  

Logistikvärd

Att vara logistikvärd under årets mässa är något som kommer kräva både flexibilitet och struktur. Rollen kan innebära allt från leveranser och förflyttning till säkerhet i Nymble. Logistikgruppen arbetar tillsammans för att hela Lava ska kunna fungera som ett välsmort maskineri och för att årets mässa ska flyta på. Denna roll passar dig som är strukturerad, stresstålig och lösningsorienterad.

Mediavärd

Som mediavärd förväntas du dokumentera mässans alla olika delar; det kan handla om aktiviteter under Lavadagen, sponsorprodukter eller allmänt mingel. Hela mässans roddning från morgon till kväll ska  fångas på bild och film, men även andra event som sker i anslutning till mässan. Om du gillar foto, film och är kreativt lagd är mediavärd en roll för dig!