top of page

För utställare

Image by Magnet.me

Vad är Lava?

Lava är arbetsmarknadsmässan för samhällsbyggnadssektionen på KTH. Mässans fokus är att ge studenter en inblick i den breda spännande bransch de i framtiden kommer bli en del av.

Som utställande företag under Lava 2023 har ni den unika chansen att visa upp er för mer än 3000 besökare. Genom att erbjuda kontaktsamtal kan ni även möta studenter i en förutsättningslös och avslappnad miljö. Dagen avslutas med en gasque för både företagsrepresentanter och engagerade studenter. Våra utställarpaket hittar ni här (länk till längre ner på sidan).

Vad är Lava
Image by Product School

Under mässan

Kontaktsamtal

Paneldiskussioner

Kontaktsamtal är en chans för studenter och företag att ha ett förutsättningslöst möte i en avslappnad miljö. Företag har här en unik chans att berätta om just sin arbetsplats samt att möta nästa generations samhällsbyggare och knyta nya kontakter inför framtiden.

Var med och delta i panelen för att diskutera aktuella ämnen inom samhällsbyggnad. Genom att delta har ni ytterligare en chans att synas som företag samt bidra till en givande och ärligt samtal med representanter från såväl företag som akademi.

Öka er medverkan

Spons

Vill ni få större exponering? Produkter såväl som event kan sponsras av både branschföretag och andra företag under Lava. Våra partners presenterar vi i Lavas marknadsföringskanaler. Ta chansen och få ut mer av ert deltagande.

Aktivitetsrummet

Vill ni sticka ut och vara en höjdpunkt på mässan? Boka ett av de tre rummen på plan 3 i Nymble. Ni får ca 40 kvm till ert förfogande och möjligheten att locka fler studenter genom aktiviteter, seminarium, fika eller någon annan vision ni har.

Övrigt

Visa studenterna just era visioner och värderingar genom att delta i spännande paneldebatter. Träffa studenter ni finner intressanta under förutsättningslösa kontaktsamtal för ett personligare möte. För info om detta och mer, kontakta företagsansvarig.

Under mässan

Sagt om Lava

“Lava är en unik möjlighet för oss studenter att få personlig kontakt med olika företag. Som engagerad får du också delta på de roliga interna aktiviteterna och gå på Lava-gasquen!”

Skärmavbild 2022-09-08 kl. 11.16_edited.png

Vincent Vejby

S3,

Fastighetsekonomi och Fastighetsjuridik

“Lava har för mig varit mycket givande, både som medverkande och som besökare. Jag uppskattade främst kontaktsamtalen där jag fick undersöka vilken potentiell arbetsgivare som passar mig. Tack vare kontaktsamtalen visste jag vilket företag som skulle passa mig bäst när jag skickade iväg min arbetsansökan.”

Skärmavbild 2022-09-08 kl. 11.16_edited.jpg

Max Hagström

Zengun och S4,

Fastigheter och byggande

”Lava har kommit att bli en mycket viktig rekryteringskanal för oss på Novier.”
Skärmavbild 2022-09-08 kl. 11.16_edited.jpg

Marie Bucht Toresäter

VD,

Novier

Våra sponsorer

Skypark_logo-kopia.jpg
Revolutionrace1.png
Makita.png
Logotyp-1-centered.png
Red-Bull-Logo-1.png
Logotyp_The-Shirt-Factory.jpg
logga-guld-1.png
JobSolution-400x400-2.png
bonnier.png
cura.png
Student

FAQ

 

 • Bekräftelse har inte kommit
  Tyvärr så hamnar bokningsbekräftelse ibland i skräpposten. Skulle den inte vara där ber vi er ta kontakt med x som kan hjälpa er.
 • Vad behövs för att få medverka på mässan?
  Vi vill att det ska vara bra för både er och våra studenter därför har vi ett samtal tillsammans med varandra.
 • Lorum Ipsum
  Du kan ändra rubriken från fliken Inställningar i appen. Ifall du inte vill visa rubriken är det bara att inaktivera den under 'Info att visa'.
 • What is an FAQ section?
  An FAQ section can be used to quickly answer common questions about you or your business, such as “Where do you ship to?”, “What are your opening hours?” or “How can I book a service?” It’s a great way to help people navigate your site and can even boost your site’s SEO.
bottom of page