KONTAKTSAMTAL


Kontaktsamtal är ett förutsättningslöst möte mellan studenter och företagsrepresentanter från några utvalda företag som medverkar i Lava. Vad samtalet ska handla om bestämmer du själv tillsammans med företagsrepresentanten. Detta är en unik möjlighet för dig som student, oavsett årskurs eller inriktning, att skapa kontakt med det företag som just du är intresserad av!

Kontaktsamtalen äger rum under mässdagen, torsdagen den 14 februari, någon gång mellan klockan 10 och 16. Du möter ditt företag i Nymble där ni i lugn och ro kan diskutera det ni vill.

Anmälan görs genom att trycka på ”Ansök nu!” under den tid då ansökan är öppen. Välkommen att ansöka under denna period, oavsett årskurs eller inriktning!

En ansökan om kontaktsamtal garanterar inte en plats. Projektgruppen vidarebefordrar dina uppgifter till önskade företag och det är sedan upp till företaget att välja ut vilka de vill ha kontaktsamtal med. Skulle du inte ges möjlighet till kontaktsamtal, missa inte chansen att svänga förbi företagens montrar under mässdagen!

Har du ha några frågor, tveka inte att kontakta någon av oss i projektgruppen. Du hittar oss under “Kontakt”.

 

ÅRETS KONTAKTSAMTAL


Här kommer företagen som erbjuder kontaktsamtal under Lava 2019 att presenteras.
Ansökan för kontaktsamtal öppnar 2019-01-22