top of page

NCC Sverige AB

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojekt, produktion av asfalt och stenmaterial samt kommersiell fastighetsutveckling. 2022 omsatte NCC ca 54 miljarder SEK och hade 12 500 anställda.


För oss är det givande att träffa blivande medarbetare redan under studietiden, samtidigt som vi i vår tur kan erbjuda en tidig inblick i ett spännande framtidsyrke. Träffa oss gärna i vår monter om du vill ha mer information om våra initiativ riktade mot studenter såsom praktik, sommarjobb, examensarbete och traineeprogram.


Kl. 13:00-14:00 har ni möjlighet att träffa och prata med NCC:s koncernchef och VD Tomas Carlsson och NCC Industrys affärsområdeschef Grete Aspelund i vår monter.

Vi erbjuder

Internship, Exjobb, Heltidsarbete, Sommarjobb, Traineeprogram

Våra arbetsområden

Anläggning, Arkitektur, Byggkonstruktion, Byggproduktion, Byggprojektledning, Fastighetsekonomi, Fastighetsjuridik, Forskning, Geoteknik, Miljöteknik

Verksamhetsspråk

Svenska

Kontor utomlands

Norge, Danmark, Finland

NCC Sverige AB

Vår studentkontakt

Dennis Hedebrand

46790728581

I vilken stad ligger huvudkontoret?

Stockholm

Antal anställda

12 500

bottom of page