top of page

Nyfosa

NYFOSA

Nyfosa är ett transaktionsintensivt fastighetsbolag som skapar värde genom att bygga hållbara kassaflöden och ständigt utvärdera nya affärsmöjligheter. Med vår opportunistiska strategi investerar vi i fastigheter i olika geografier och kategorier. 


ARBETSKULTUR

På Nyfosa erbjuder vi en kreativ, öppen och stimulerande arbetsmiljö med fokus på   närhet   till affärsbeslut och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi har en platt och relativt liten organisation med korta beslutsvägar. På Nyfosa är du alltid nära affären och kunden. Och dina kollegor. Vi älskar att göra bra affärer och att ha roligt tillsammans!


HISTORIA

I november 2018 noterades Nyfosa på Nasdaq Stockholm. Noteringen markerade starten för Nyfosa som ett självständigt bolag efter avknoppningen från Hemfosa Fastigheter.   Ambitionen för det nybildade Nyfosa var att skapa ett transaktionsorienterat och opportunistiskt fastighetsbolag med en liten och snabb organisation. Vi etablerade oss snabbt i rollen som börsens enda fastighetsbolag med fokus på hållbara kassaflöden och en investeringsstrategi som möjliggör förvärv i olika geografier och kategorier.


VÄRDERINGAR

Vi på Nyfosa tror på kunskap som drivkraft för att nå  längre. Med rätt kompetens fattas bra beslut, vilket i sin tur leder till bättre affärer och mer hållbara samhällen. Vill du vara en del av en organisation där vi alltid är nära affären, utvecklas och har roligt på vägen?


STUDENTANSTÄLLD

Just nu söker vi en student som är nyfiken på att jobba extra på ett fastighetsägande bolag med intresse för fastighetsförvaltning och som vill hjälpa till med diverse uppgifter på bolaget. Låter det intressant? Kom förbi vår monter så berättar vi mer! Vi kommer även att erbjuda kontaktsamtal genom Lava under mässdagen.

Vi erbjuder

Deltidsarbete, Heltidsarbete, Sommarjobb

Våra arbetsområden

Fastighetsekonomi, Fastighetsförmedling, Fastighetsförvaltning, Fastighetsjuridik, Annat

Verksamhetsspråk

Svenska

Kontor utomlands

Nej

Nyfosa

Vår studentkontakt

Saga Zheng

0708458979

I vilken stad ligger huvudkontoret?

Stockholm

Antal anställda

80

bottom of page