top of page

För utställare

Image by Magnet.me

Vad är Lava?

Som utställande företag under Lava 2023 har ni den unika chansen att visa upp er för mer än 3000 besökare. Genom att erbjuda kontaktsamtal kan ni även möta studenter i en förutsättningslös och avslappnad miljö. Dagen avslutas med en gasque för både företagsrepresentanter och engagerade studenter.

Lava 2023 hålls torsdagen den 9 februari i Kårhuset Nymble på KTH. 

Vi är stolta att presentera att årets huvudsammarbetsparter är PE Teknik & Arkitektur! 

 

PE är ett ledande konsultföretag med fokus på byggnader – inne, ute och allt runtomkring. Hos oss jobbar arkitekter, konstruktörer, ingenjörer och specialister som tillsammans med våra kunder planerar och utformar hållbara fastigheter och smarta lösningar för våra städer och samhällen. Vi är cirka 900 medarbetare på ett 20-tal orter i Sverige. Vi välkomnar engagerade studenter och unga talanger som är ambitiösa, proaktiva och som drivs av att göra verklig skillnad. Finns dessa bitar på plats, har du goda möjligheter till en framtida anställning hos oss. Läs mer och connecta med oss på pe.se/karriar!

pe.jpg
Vad är Lava
Image by Product School

Under mässan

Kontaktsamtal

Paneldiskussioner

Kontaktsamtal är en chans för studenter och företag att ha ett förutsättningslöst möte i en avslappnad miljö. Företag har här en unik chans att berätta om just sin arbetsplats samt att möta nästa generations samhällsbyggare och knyta nya kontakter inför framtiden.

Var med och delta i panelen för att diskutera aktuella ämnen inom samhällsbyggnad. Genom att delta har ni ytterligare en chans att synas som företag samt bidra till en givande och ärligt samtal med representanter från såväl företag som akademi.

Öka er medverkan

Spons

Vill ni få större exponering? Produkter såväl som event kan sponsras av både branschföretag och andra företag under Lava. Våra partners presenterar vi i Lavas marknadsföringskanaler. Ta chansen och få ut mer av ert deltagande.

Aktivitetsrummet

Vill ni sticka ut och vara en höjdpunkt på mässan? Boka ett av de tre rummen på plan 3 i Nymble. Ni får ca 40 kvm till ert förfogande och möjligheten att locka fler studenter genom aktiviteter, seminarium, fika eller någon annan vision ni har.

Övrigt

Visa studenterna just era visioner och värderingar genom att delta i spännande paneldebatter. Träffa studenter ni finner intressanta under förutsättningslösa kontaktsamtal för ett personligare möte. För info om detta och mer, kontakta företagsansvarig.

Under mässan
Öka din medverkan

Sagt om Lava

Sagt om Lava

“Lava är en unik möjlighet för oss studenter att få personlig kontakt med olika företag. Som engagerad får du också delta på de roliga interna aktiviteterna och gå på Lava-gasquen!”

Skärmavbild 2022-09-08 kl. 11.16_edited.png

Vincent Vejby

S3,

Fastighetsekonomi och Fastighetsjuridik

“Jag uppskattade främst kontaktsamtalen där jag fick undersöka vilken potentiell arbetsgivare som passar mig. Tack vare kontaktsamtalen visste jag vilket företag som skulle passa mig bäst när jag skickade iväg min arbetsansökan.”

Skärmavbild 2022-09-08 kl. 11.16_edited.jpg

Max Hagström

Zengun och S4,

Fastigheter och byggande

”Lava har kommit att bli en mycket viktig rekryteringskanal för oss på Novier.”
Skärmavbild 2022-09-08 kl. 11.16_edited.jpg

Marie Bucht Toresäter

VD,

Novier

bottom of page